top of page

VINTAGE LEER

Robuust waterbuffelleer met een open structuur. Elke huid is anders en authentiek. Geverfd met transparante aniline kleurstoffen waardoor de originele structuur en kleine imperfecties behouden blijven, voor een doorleefde ‘Vintage’ uitstraling. Dit leer ademt en zal in gebruik een patina krijgen, wat het unieke karakter ten goede komt.

ALPACA STOF

Een mooie lamsvacht benadering, maar dan met praktische eigenschappen. Met een wrijfbestendigheid van 80.000 martindale, een pilling van 4/5 (klasse A) en een lichtechtheid van 6 (klasse A) blijft deze weefstof mooi in model en is goed schoon te maken met water en zeep.

www.studiobac.nl

CREATE STOF

De structuur van deze stevige korte pool-benadering van een bontvachtje, heeft een rijk uiterlijk en een prachtige glans. Met een wrijfbestendigheid van meer dan 35.000 martindale, een pilling van 4/5 (klasse A) en een lichtechtheid van 5 (klasse A) blijft deze weefstof goed in model en is schoon te maken met water en zeep.

​​

BOUCLE STOF

Voelt als badstof en heeft een hoog aaibaarheidsgehalte maar is oersterk. Onze boucle stof is er in 7 tijdloze kleuren. De wrijfbestendigheid is prima 45.000 martindale, pilling minimaal 4-5 (klasse A) en de lichtechtheid super hoog 6 (klasse A). Goed stofzuigen en bij vlekken schoonmaken met water en zachte zeep.

​​

FRAMES

Gemaakt van het best gesorteerde staal en gepoedercoat met een matte structuurlak.

Behalve de kleur nearly black is zijdeglans.

​​

TAFELBLADEN

Al onze eikenhouten bladen zijn vingerlas eiken, onbehandeld, of met een een speciale (zwarte) 2-componenten olie behandeld, die zeer slijtvast en water-en hittebestendig is. In de kleuren  grijs (het blad wordt dan wat warmer van tint) of black night.

bottom of page